Bloc 7 - finalizare iunie 2016 - nu mai avem apartamente de vanzare

Dezvoltator - Garsoniere si Apartamente noi in Bucuresti, la cele mai bune preturi din zona!
 

Va oferim aici garsoniere si apartamente cu 2 camere. Atat garsonierele cat si apartamentele sunt decomandate, dispun de balcon si se predau la cheie; se ofera posibilitatea personalizarii si alegerea finisajelor interioare in functie de momentul in care se achizitioneaza.

Blocul are regim redus de inaltime, 4 etaje si 4 apartamente pe palier, in total de 18 apartamente, este dotat cu lift hidraulic si locuri de parcare la demisol. 

Alizone Aly Residence Bloc 7 - este situat pe strada Recrutului nr. 7, intr-o zona rezidentiala linistita, semicentrala, cu acces rapid catre variate mijloace de transport in comun. 

Vecinatati: Calea 13 Septembrie intersectie cu Drumul Sarii, Bd. Ghencea, Sos. Antiaeriana si strada Petre Ispirescu.

Mijloace de transport in comun la 3-5 minute de mers pe jos: troleibuze 91, 96 - Cora Alexandriei, Gara de Nord, Universitate , Piata Rosetti , autobuze 139, 226, 122, 385... - Afi Palace Cotroceni, Universitate , Piata Unirii, Piata Romana, 20 minute de mers pe jos sau 2 statii autobuz/troleibuz pana la viitoarea statie de Metrou Academia Militara.

Fie că vorbim despre proiecte mari sau mici, ne luăm angajamentul de a oferi excelenţă în condiţii de siguranţă. Verificaţi link-urile de mai jos de pe site-ul partener pentru a afla mai multe despre apartamentele de vanzare in Bloc 7 - str. Recrutului nr. 7, sector 5, Bucuresti

  • Constructia a inceput in luna iunie 2015.

Alizone Aly Residence - Constructie si Finisaje

 
Pentru planuri apartamente si disponibil accesati linkul de mai jos:
 
 

Alizone Aly Residence - planuri apartamente si disponibil

 

Doriţi mai multe informatii? Va rugam sa programati o vizionare accesand pagina de contact.